keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Hengailua

Siinä on meijän talo!


Päivitetään nyt tiuhaan, ku kaikki on uutta ja ihmeellistä! Tänään piti nukkua pitkään, mutta yheksän aikaan kumpikin jo oli aivan virkkuna eikä uni enää tullu. Siispä ei auttanu, ku nousta ylös. Heräilyn jälkeen käytiin kaupungilla kattelemassa ja ostettiin prepaid-liittymät kännyköihin. Kaupungilla näytti viihtyisältä ja oikeestaan tämä meijän kämppäkin on ihan keskustassa. Mietittiin aluksi, että voiko se irlantilainen murre nyt niin vaikeeta olla, mutta kyllä se on! Mutta asiat on kuitenki saatu hoidettua ja toimeen tultu sen verran ku nyt on tarvinu.

Main Street
Maisemia Letterkennystä.
Saatiin 3 raskalaista kämppistä, 2 poikaa ja 1 tyttö, ja ne kyllä puhuu vielä huonompaa englantia ku me ja aksentti on melkosen vahva. Nii ja meijän naapurinakin on 3 ranskalaista poikaa. Käytiin vielä käppäilemässä kämppisten kanssa Letterkenny shopping centerissä ja koululla. Koululle kestää kävellä jotain 10-15 minuuttia eli ei paha.

1 kommentti:

  1. Terve terve,
    ja hyvältä kuulostaa ;-) Bloginne kautta välittyy tunnelmanne ja oivalluksenne mainioisti tänne koto-Suomeen... Jos opiskelut lähtee käyntiin yhtä hyvin, niin kaikki hyvin. Irkkuaksenttiin tottuu varmaan hiljalleen, kannattaa vain jutella paikallisten kanssa. Palataan sitten tuonempana, Bastian

    VastaaPoista