sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Elossa ollaan.

Tässähän ollaan kohta jo oltu kaks viikkoa Irlannissa. Äkkiä menee aika. Meillä ei ollu tällä viikolla labroja ollenkaan, joten viikonloppu alko jo keskiviikkona! Koulussa meni aivan jees ja tähän mennessä ainaki ollaan pysytty kärryillä. Kromatografian kurssi vaikuttais olevan ainaki teorian osalta aika samanlainen ku mitä meillä on jo ollu. Onhan se toisaalta helpompaa ku tietää asiat jo etukäteen nii on helpompi pysyä tunnilla mukana.

Illalla käytiin Jennin ja Jennan kans kuuntelemassa vähän perinteistä irlantilaista musiikkia livenä McGinleysissä. Leena jäi kämpille ku eisejaksanukuseonsairaana :/ ja ranskikset eimuutenvaantullu. oli muuten loistavaa! Kyllähän ne kuulosti kaikki aika samanlaisilta...mutta se on niin mukavan ilosta. Soittimina oli kitara, viulu, rumpu, joku pilli ja semmonen pikkunen hanuri.

Torstaina ei muistaakseni tapahtunu mitään kummempia. Paitsi että aamulla heräsin ihan sairaaseen mahakipuun. Ihanaa olla nainen. Jäi välistä semmonen lunch-meeting, jossa ois ollu paljo vaihtareita ja hyvällä tuurilla irlantilaisiaki. Noh, eipä siinä auttanu muuta ku mennä petiin ja napsia särkylääkettä nassuun.

Minä, Jenni, Caroline ja Jenna Derryssä.
Perjantaina käytiin päivällä vähän shoppailemassa illalle vaatteita. Istuttiin meillä suomalaisten ja ranskalaisten kesken iltaa ja lähettiin sitte vielä baariin. Oli kivvaa mutta ei oikeen mikään yökerho ollu auki, outoa. Kysyttiin joltaki paikalliselta että mihin kannattaa mennä. En muista enää mikä sen paikan nimi oli mutta se oli vähän niinku hevimesta.

City walls of Derry
Seinämaalauksia


Lauantaina lähettiin aamusta porukalla Derryyn. Bussilla ei sinne kestäny ku jotain vähän päälle puoli tuntia. Oli mukavaa ku sato koko päivän vettä. En tajunnu laittaa gore-tex -kenkiä jalakaan nii kengät oli ihan litimärät ja varpaita paleli. Onneks sentään tajusin laittaa veenpitävän takin. Käytiin semmosella turistikierroksella ja Tower Museumissa. Molemmat oli hyviä, mutta siellä museossa oli aivan liikaa luettavaa. Siks varmaan se ukkeli siellä vastaanotossaki sano että nähään parin päivän kuluttua, ennen ku lähettiin kiertään:D Käytiin syömässä, shoppailemassa ja lähettiin takas Letterkennyyn.

Illalla menin sitte nuitten ranskalaisten kans Jennille ja Jennalle. Tytöt ja Thomas jäi kämpille. Leena oli ihan poikki reissusta ja ei tehny kyllä yhtään hyvää sen flunssalle se sateessa rämpiminen. Mentiin siitä sitte yökerhoon, Milaniin. Se oli ihan hirviä paikka. Kaikilla, siis valehtelematta kaikilla tytöillä siellä oli päällä semmonen minihame, joka justiin ja justiin peitti kriittisimmät paikat, eikä mitään sukkahousuja taikka legginssejä alla. Sitte vielä semmoset vähintään 10cm korot, ei saakeli. Pojatki sano että Ranskassa ne menis prostituoiduista ja lähtivät pois ku ei kuulemma kestäny olla siellä:D Meki sitte vaihettiin paikkaa. Ilmeisesti ne sitte pukeutuu täällä niin.

Tänään tuliki nukuttua aika myöhään. Kävin Jennin ja Jennan kans kävelyllä ja illalla ne kävi teellä täällä. Leena parka ei oo jaksanu tehä paljo muuta ku maata:/ tyhymä flunssa vois jo mennä pois. Huomenna kouluun vasta puoli kahelta. Saapa nähä miten ekat labrat menee. Toivottavasti ei olla ihan kujalla.
Nähtiin Letterkennyssä säkkipillin soittajia. Myöhemmin ne meni meijänki talon ohi pitkin Main Streetiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti