lauantai 11. syyskuuta 2010

Missä ne possurallit on?

Luostarin raunioita. Ja ihmisraunio.

Eilen, siis perjantaina meillä oli eka päivä koulua. Aamulla oli mukava yllätys kämpillä just ku oltiin lähössä kouluun. Katto vuotaa eteisestä ku yläkerrassa on siinä kohin just pesuhuone ja siinä on ilmeisesti vähän huonot eristykset, GRRREAT!! Yhen nuista ranskiksista piti soittaa sille meijän vuokranantajalle mut eipä se oo vieläkään soittanu, eli me kyllä soitetaan sille huomenna. Ei tämmönen peli kyllä vetele!

Kouluun ku päästiin meijät jaoteltiin eka kansalaisuuksittain ja jaettiin semmonen kasa tärkeitä lappusia sun muita info-lappusia. Sitte meistä otettiin kuva opiskelijakorttia varten. Ranskalaisia vaihtareita täällä on ihan sairaana! Kuulemma ainaki neljäkymmentä (40). Ei saakeli. Ne tahtoo olla vähän semmosia että ne hengailee lähinnä vaan keskenään ja mongertaa sitä ranskaa. Nää meijän kämppiksetki on kyllä mukavia mutta ne lähinnä puhuu keskenään ranskaa, ellei ite avaa keskustelua, ja nysvää päivät omissa huoneissaan. No jospa ne alkais tästä pikkuhiljaa avautuun.
Meistä kaikista vaihtareista otettiin myös ryhmäkuva pihalla sekä eri maista erikseen. Oli muutes koko päivän tosi hyvä ilma! Aurinko paisto tosi lämpimästi ja tarkeni t-paidalla. Sittepä mentiin sisälle auditorioon ja siellä kävi henkilökuntaa papeista lähtien koulun presidenttiin asti puhumassa. Ihmiset vaikuttaa todella mukavilta ja ystävällisiltä. Koulun puolesta tehään retkiä ainaki Tory Islandille, Giants Causewaylle ja Glenveagh National Parkiin, JAHUU! Saatiin myös ilmanen lounaslippu ja käytiin sitte syömässä. Sen jälkeen oli vähän luppoaikaa ennen kirjaston esittelyä. Käytiin kattelemassa vähän paikkoja ja löyettiin meijän labrat. Näytti aika paljonki köppäsemmiltä mitä omassa koulussa....no Oulussa meillä onki kyllä tosi hyvät ja uuet labrat.
Sama luostarin raunio ja nähtiin siellä kääpiöki tai joku haltija mikälie.
Ei ainakaan kovin fiksulta vaikuttanu.
Illalla lähettiin meijän kämppisten, naapureitten ja suomalaisten kans pubiin. Eksyttiin McGinleysiin ja sehän oliki aivan loistava paikka. Siellä soitti joku bändi covereita ja hyvinki soitti! Ai makia! Vähän se vaan hankaloitti kommunikoimista ku ei oikeen kuullu mitään.
Tänä aamuna herättiin aikasin ja lähettiin kahen muun suomalaisen, Jennin ja Jennan, kans bussilla Donegaliin. Se oli kiva pieni kaupunki merenrannalla. Käytiin kattoon pienen harhailun jälkeen jonku luostarin raunioita ja linnaa 1500-luvulta. Käytiin pubissa syömässä jotaki lammassoppaa ja sehän oli aivan hyvää. Irlannissa muka huonoa ruokaa mut sehän on aika samanlaista ku suomalainen kotiruoka. Kierreltiin siinä sitte kaikkia pikku putiikkeja ja ennen ku lähettiin käytiin teellä. Alunperinhän meijän piti mennä Donegaliin jonneki sadonkorjuukekkereihin mut selvis että ne oliki jossain muualla hahaha!:D Jäi possurallit näkemättä mut tulipahan käytyä.
Donegal Castle
Donegal Castle. Juhlasalin takka. Kuulemma yksi Irlannin hienoimmista.
Olihan tuo komia. Ei se tietenkään tässä kuvassa näytä niin hyvältä.
Saapa nähä missä sitä vielä viikonloppuna käyään ku maanantaiki on vapaata!

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista arkkitehtuuria tuollakin. Pitäkää hauskaa!

    VastaaPoista
  2. No onpas teillä ollut siellä tilannetta ja toimintaa! Vaikuttavat miielenkiintoisilta paikoilta ja lisää varmaankin on tulossa.
    - äitiapina-

    VastaaPoista
  3. No on siellä ollu kaikenlaisia kummajaisia... ihmisraunioita ja kääpiöitä:)
    Jos jaksatte tuota vauhtia koko ajan, niin on se aikamoinen suoritus ja ehditte käymään läpi koko vihreän saaren
    t. Iska-apina:)

    VastaaPoista