perjantai 24. syyskuuta 2010

TO ARTHUR!

Näin se kouluviikko vierähti. Labratki siis alko tällä viikolla. Ekat labrat oli melkonen järkytys, ku opettaja vaan lateli, että tehkää ryhmät ja te teette nämäjanämälitkutjanäinjanäinjanäinjanoniin,tehkää! Mitään ohjetta ei ollu ja puolet meni ohi, mitä se puhu. Loppujen lopuksi työ oli ihan helppo: refraktometrillä vaan mittailtiin. Ja sitä ollaan tehty jo Suomessaki. Muiden labrojen opettajilla ei ollu ihan samanlaiset opetusmetodit ja nekin työt oli tosi yksinkertasia. Hyvä vaan, sillä nämä suomalaisetki pysy hyvin perässä. Meikäläinen päätti jättää yhen kurssin pois, ku niissä muissa on kyllä mulle tarpeeksi tekemistä.

Eilen käytiin nostamassa Arthur Guinnesille tuopponen Guinnessiä Arthurin päivän kunniaksi. Minuuttia vaille kuus joka paikassa yhtäaikaa siis kaikki nostaa tuopin: TO ARTHUR! Se on täällä perinteenä. Päästiin myös paikalliseen Letterkenny Postiin, ku kuvaaja halus nappasta meistä Suomen tytöistä kuvan. Ilmeisesti lehti ilmestyy ens torstaina. Ollaan julkkiksia! WOW

Flunssa alkaa vihdoin hellittämään otteestaan, huomasin sen tänään ku teki jo mieli urheilla. Käytiinki tänään kuuntelemassa esittely koulun kuntosalille. Nyt siellä saa sitten käyä vapaasti. Lisäksi siellä on tarjolla jotain jumppia ja clubeja mm. joukkuelajeja, seinäkiipeilyä ja kanootti-club. Kattoa nyt mihin ilmottaudutaan.

Tänään istutaan iltaa ainakin raskalaisten ja suomalaisten kesken ja ranskalaiset kerto, että ne oli kutsunu myös joitain saksalaisia kylään.

Sitten voiskin vähän esitellä meijän kämppää kuvien muodossa. Vieläkään vuotavaa vessaa ei oo korjattu (pöh! ihime hommaa), mutta eipä me sitten olla käytetty sitä, vaan vain toista vessaa.

Olkkari
Taisteluportaat.
Köökki
Tää ois niinku suihku
Pesuhuone


Mun huone

2 kommenttia:

  1. Kyllähän tuo ainaki kuvissa näyttää asuttavalta huoneistolta.
    Seija

    VastaaPoista
  2. Looks nice!

    Täytyy viettää Irish-evening sitten kun tulet tänne meille :) Malla

    VastaaPoista