lauantai 6. marraskuuta 2010

London baby!

Sorppa, nyt on päässy vähän lipsuun tämän kirjottamisen kans. On ollu niin paljo hommia koulussa ja ollaan oltu koko ajan menossa että ei oo ollu oikeen aikaa. Viikko ennen lomaa meni aikalailla kouluhommien parissa. Ihan tuskassa väännettiin työpäiväkirjoja. Leenan porukat oli käymässä täällä sunnuntaista torstaihin. Käytiin niitten kans mm. pubissa kuuntelemassa perinteistä irlantilaista musiikkia livenä ja syömässä. Torstaina meillä oli vika päivä koulua ja sitte alko Halloween loma jahuu!

"Meillä" oli suunnitelmissa juhlia mun synttäreitä perjantaina. Ihmettelin ku kukaan ei oikeen vaikuttanu kovin innostuneelta niistä kekkereistä ja laitoin sitte viestiä fb:ssä ihimisille että kemut perjantaina prkl! Sitte torstaina tehtiin tässä meijän olohuoneessa kouluhommia ja menin käymään vessassa. Ihmettelin ku Leena kävi kysymässä että "ooksää vessassa?" ja sitte ku tulin nii Théo jotain että tuu kattoon yks juttu koneelta ja hoputti kauhiana. Sitte ku menin alakertaan niin täällä oli ihan hulluna porukkaa ja kaikki rupes laulaan hääääpi pööörthdei! Tuli kyllä ihan yllätyksenä! Menin ihan sekasi! En oikeen tienny miten päin olis ja mitä sanois ku ei meikälle oo kukaan koskaan pitäny tommosia kemuja! Sain huippuja lahjoja, hyytelökakun ja vaikka mitä. Käytiin Pulsessa ja tultiin vielä jatkoille tänne meille. Yks meijän luokkalainen poika haasto Jennin juontikisaan kolmen viikon päästä, hahah! Saapa nähä muistaako se ees sitä. No jos ei muista nii kyllä me Leenan kans muistutetaan, hehee. Seuraavana päivänä oli kyllä semmoset olot että huh huh. Ei kyllä sinänsä mikään ihime ku kaikki vaan lykkäs juomaa mulle kemuissa. Heräsin eka joskus kahen maissa ku oli kaikki kamppeet päällä ja meikit naamassa, korut ja kengät lattialle levitettynä. Joo khylläää. Eihän siinä pystyny olemaan hereillä ku oli niin kauhia olo. Heräsin sitte vasta joskus kuuen maissa illalla. Jenni ja Jenna tuli illalla kakun kans tänne ja pyyettiin naapuritki syömään.

Giant's Causeway
Meikän synttärikemut. Jenna, Bob ja minä.


Lauantaina lähettiin Giant's Causewaylle Erasmuslaisten kans bussilla. Olihan ne hienoja mut se oli aikalailla semmonen turistirysä. Ja ne kivet oli ihan sairaan liukkaita. Illalla käytiin kattomassa elokuvissa the Social Network. Sunnuntaina tehtiin taas, yllätys yllätys, vähän kouluhommia ja illalla piettiin Lontoon-reissun suunnitteluiltama. Nukkumaanmeno vähän venähti ja tuli nukuttua peräti nelisen tuntia ku piti herätä jo viieltä aamulla. Eipä vähän väsyttäny. Mentiin bussilla Derryyn ja taksilla siitä lentokentälle. Lontooseen meijän hostellille saavuttiin joskus kahen maissa. Jätettiin kamppeet sinne ja lähettiin Chinatowniin syömään. Kierreltiin päivä pitkin Lontoota. Tsekattiin mm. Piccadilly, Big Ben, London Bridge ja Tower of London.

Green Park.


Tiistaina mentiin Lissun luo teelle. Eiku siis käytiin Buckingham palacella kattoon vartijan vaihto. Kauhia häslinki yhen vartijan vaihtamiseen. Hulluna ihimisiä ja ei ees kunnolla nähny. Loppupäivä oikeestaan shoppailtiin kokonaan. Nii ja käytiin syömässä italialaisessa ravintolassa namnam. Keskiviikkona mentiin Natural History Museumiin. Siellä oli ihan hulluna porukkaa, eikä ihme ku sisään pääsi ilmaseks. Siellä oli kaiken maailman ötököitä, näyttelyjä maapallon historiasta, maanjäristyksistä, kivistä ja vaikka mitä. Harmittaa ku ei päästy dinosaurus osastolle ku sinne oli niin pitkä jono. Leena muuten unohti kameran sinne vessaan ja eikä sitä enää löytyny sen jälkeen vaikka käytiin monta kertaa infosta kysyyn, yhyy, sinne meni kuvat. Siellä ois ollu vaikka kuin paljon nähtävää mutta ei jaksanu enää olla ku jalat oli niiiin kipiät kävelemisestä. Käytiin sen jälkeen Covent Gardenissa jossaki pubissa syömässä. Meikä otti perinteiset makkarat ja perunamuusin sipulikastikkeessa. Oli hyvvää!

Matkalla Tylypahkaan. Laituri 9 3/4.


Torstaina lähettiin heti aamusta Science Museumiin. Voooi vitsi ku meitsi tykkäs! Siellä oli ihan hulluna näkemistä ja loppuajasta sitä vaan tuli käveltyä läpi vaan ne osastot ku ei enää jaksanu lukia ja jalat ei kestäny seistä. Leena lähti sieltä jo aikasemmin Matin luokse ku se tuli kans Lontooseen. Mentiin sitte porukalla syömään, käytiin kaffilla ja vielä pubissa muutamilla.

Pubissa. Englannin Bulmers kyllä vei voiton Irlannin Bulmersilta.


Sitte oliki jo perjantai ja viiminen päivä Lontoossa. Äkkiä meni aika. Lähettiin aamulla aikasin bussilla tsekkaan se kiviröykkiö mikäliejoku Stonehenge kai se oli ilmeisestihyvinkuuluisa emminäainakaanoo moisesta kuullu. Vähän ehkä oli pettymys. Semmonen turistirysä. Meille annettiin semmonen radiopuhelin mistä pysty sitte kuuntelemaan faktoja ja taruja Stonehengestä. Tarinat siitä kyllä oli mielenkiintosia ja se, että miten ihmeessä ne on siihen aikaan saanu raahattua ne siihen! Ku oltiin takas Lontoossa lähettiin taas vähän shoppaileen, höhö. Mentiin Camdeniin. Siellä oli sitte vähän kaikennäköstä hiihtäjää. Tyypit poltteli vaan ihan muina miehinä siinä kaduilla möyhyä. Yhessä kaupassaki sitä oli myynnissä ja jotain vitsin sieniä kans. Ei kait siinä. Mutta löytypähän ainaki vaatteita, kjeh. Illalla mentiin Sohoon syömään Matin ja sen kavereitten kans. Käytiin sitte vielä pubissa parilla. Kaikki pubit oli vaan ihan täynnä! Aivan tukossa! Lähettiin takas hostellille melko aikasin ku lento lähti jo 6.55 Stanstedista. Sielläpä se sitte yllätys oottiki. Avattiin huoneen ovi nii siellä oli jotain muuta porukkaa, MITÄ HELEVETTIÄ?!? JA meijän kamppeita ei ollu siellä!!! Pikkasen rupes kiehumaan. Otettin yks niistä tyypeistä mukaan ja lähettiin selvittään asiaa. Siinähän oli sitte käyny niin että me oltiin kyllä varattu huone viieks yöks mut ne ei ollu periny meiltä ku neljästä yöstä, joten ne periaatteessa nakkas meijät pois. Tavarat onneks oli niillä säilössä, huh, ja eipä se haitannu vaikkei nukkumaan päästy ku puoli kolmelta lähti taksi lentokentälle.

Stonehenge.


Lauantaina oltiin kymmeneltä aamulla Letterkennyn kodissa. Unoset siinä vaiheessa teki kyllä makiaa. Sitte heti ku oltiin herätty lähettiin töpinällä käymään kaupassa, tehtiin ruokaa ja ruvettiin värkkäämään halloween-asuja päälle ku meillä oli täällä omat halloween kemut. Leena oli kissanainen ja meikä oli vamppyyri. Oli kivvaa.

Sunnuntaina jatkettiin halloweenin juhlimista. Lähettiin bussilla Derryyn ku kaikki irkut on meille hehkuttanu että kannattaa mennä sinne. Oli hyvä bussissa ku joku tyttö ihan tosissaan säikähti mua "AAA, oh my god!!". Ilmeisesti asu toimi. Aika moni muuki tyyppi kyllä katto vähän pitkään. Derryssä oli hieno paraati ja ilotulitus!! Pööpöiltiin sen jälkeen kaduilla ja lähettiinki sitte takas Letterkennyyn.

Paraati Derryssä.


Nojoo eiköhän se ollu sitte siinä. Eihän tässä enää jaksa kirjottaa ja ei kai tuota kohta kukaan jaksa lukiakaan. Tuleva viikonloppu olaan todennäkösesti ihan vaan Letterkennyssä. Kouluhommia kouluhommia. Nii varmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti