keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Käväsin Englanninmaalla

Käväsin Matilla kylässä Englannin puolella. Vähän jänskätti lähtä yksin suureen maailmaan tai siis ku ei oo tullu vielä yksin reissattua missään Suomen ulkopuolella. Siinä sitten menin kahella bussilla, lentokoneella ja neljällä junalla, ja vihdoin pääsin perille. Ensin bussilla Derryyn, Derryn keskustasta bussilla lentokentälle, Derrystä lentokoneella Lontoon Stanstedin kentälle, sieltä junalla Liverpool Streetille, sieltä kahella eri metrolla ja sitten vielä Waterloon asemalta Farnborough:un. Seikkailin Lontoon keskustan läpi, vaikka siinä vaiheessa vähän matkasuunnitelma muuttu. Pääsin kuitenki lopulta hyvin perille. Pihiviä Fridayssä, naminami!



Kateltiin Farnborough:n keskusta siinä lauantaina. Se oliki aika nopsaan katottu, ku semmonen lähiöpaikka se on. Sunnuntaina mentiin sitten kattomaan Valioliigaa Lontooseen: Fulham - Manchester City. Olihan se vähä eri tunnelma ku AC Oulun peleissä. Stadion oli aika pieni verrattuna mitä ne voi isoimmillaan olla, mutta kyllä sinne kuitenki n. 22 000 ihmistä mahtu ja ku täyttä oli, niin kyllähän sitä mekkalaa lähti porukasta. Paikat oli eturivistä ja suoraan maalin takana. Meilleki tuli yks pallo!! Jee, koskin palloon. Fulham ei oikeen meinannu pärjätä ja ku Manchester Cityllä oli niin hyvä (komea :D ) maalivahtiki. Illan tavoitteena oli syyä hot dogia, mutta just ku päästiin kojulle ostamaan sitä, niin ne loppu! Voi mikä pettymys! Piti ottaa sitte paikallinen lihapiirakka, joka oli muuten yllättävän hyvää verrattuna suomalaisiin vastaaviin. Yks yö oltiin sitten Lontoossa ja illalla kateltiin hotellilla telkkarista Match of the day:tä, niin Leenan vihreä takkihan siellä maalin takana vilahti. Matsi päätty 1-4, vierasjoukkue siis vei. Sitte maanantaina käytiin vielä Westfieldin ostoskeskuksessa. Olihan iso paikka ja söin maailman parasta aasialaista ruokaa, mitä oon syöny. Se oli jotain vietnamilaista kana-katkarapu-nuudeli-hässäkkää. Sairaan hyvää!! Tiistaina seikkailin takasin tänne Kirjekennyyn ja tänään oliki sitte semmonen välikoe aiheesta Mammalian Cell & Tissue Culture. Monivalintaa onneksi oli niin ei haitannu, vaikka ei ihan kaikkea kerennykään lueskella. (1 x 2...)
Nyt on tilanne päällä!

Olihan kiva pidennetty viikonloppu ja oli kiva nähä Mattia! <3 Aika meni vaan liian nopeaa. Annika varmaan kertoo jossain vaiheessa mitä täällä tapahtu sillä aikaa. Jotain häitä täällä oli vietetty...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti