sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Minne katosi päivät?

Noni ja oltiinhan me ahkeria! Kokeet saatiin tehtyä, toivottavasti kaikki menee läpi niin ei tartte tulla niitä uusimaan sitte tänne asti. :D Onneksi meijän omassa koulussa ei oo tuommosta järjestelyä, että kaikki kokeet ois samassa pompsissa viikon aikana. Kauheeksi pänttäämiseksi meni viimeset kokeet, eikä aivot enää vastaanottanu uutta tietoa. Ja englanniksi tuommosen asiatiedon lukeminen vaatii kyllä ihan ekstra paljon keskittymiskykyä. Ku eihän sitä tietenkään joululoman aikana voinu ajoissa lukea. Kuka hullu sitä ny lomalla lukis. Mutta nyt ne on kuitenki ohi, niin mitä sitä sen enempää muistelemaan.


Eilen meillä olikin sitte megabailut, teemalla "Fuck you exams!". Ja eipä ne sitte kovin kivat bileet ollukaan, vaikka tarkotus oli pittää kunnolla kivaa ku päästiin niistä kokeista eroon. Tupa oli ihan tupaten täynnä porukkaa ja ku joukossa se tyhmyys tunnetusti tiivistyy, niin kaikki ei osannu käyttäytyä ihan niin kivasti. Sai sitte möykätä joilleki idiooteille! :/ Mutta sitten oli kivvaa ku öykkärit lähti pois. Itellä ei kyllä tulis ekana mieleen pelata pingistä sipulilla, harkita pissata yläkerran ikkunasta ulos (jota ei kyllä kerenny tapahtua :D ) tai tanssia moonwalkia lasisirpalekasan päältä tarkotuksena levittää kaikki sirpaleet, näin joitaki ideoita mainitakseni, mutta joillaki semmosetki asiat saattaa tulla mieleen. Tänään on sitte otettuki ihan vaan levon kannalta. ;)

Aika alkaa käyä vähiin, enää 9 kokonaista päivää täällä vietettävänä! Ens viikon teemana on sitte "Tee kaikkea mitä et ole vielä kerenny tehä Letterkennyssä ja Irlannissa". 26. päivä siis Lene ja Anki saapuu Suomen kamaralle! Tulee mielenkiintonen synttäripäivä ku näin oikein neljäsosa vuosisadan täyttää! :O Haikeutta on ilmassa, vaikka koti-ikävä vaivaa jo, ku tuo jouluki tuli vietettyä täällä. Ennen tänne tuloa tuntu, että 5 kuukautta menee hullun hitaasti ja välillä kyllä tuntuki siltä, mutta äkkiä se kyllä loppupeleissä meni. Nyt tuntuu lähinnä, että mitä sitä on syksyn tehny. Ja nyt vasta on alkanu tuntua kunnolla, että on päässy niin sanotusti piireihin eli alkanu tuntemaan ihmisiä ja kieliki alkanu sujumaan jo sen verran paremmin ettei tartte olla kakat housuissa ihan koko aikaa. :D Varmasti tulee ikävä tätä maata ja näitä ihmisiä. Onpa tässä tajunnu kaikenlaisia asioita elämästä, maailmasta ja etenki itestä (vaikka se kuulostaaki aika kliseiseltä, hehe). Melekosta taistellua tässä on saanuki käyä ittensä kanssa välillä.

Mutta vietelläänpä vielä kivat viimeset päivät täällä ja varmaan kirjotellaanki vielä jotain tänne.

Leena

1 kommentti:

  1. Mukava, että tuutte kotiin, onhan se välillä ollu ikävä täälläkin. Hyvinhän siellä ootte kuitenkin kaiketi pärjänneet, vaikka koulu on välillä ollutkin turhan rankkaa.
    Äitiliini

    VastaaPoista