sunnuntai 15. elokuuta 2010

Fiilistelyä!

Ensimmäinen teksti ja "tyhjä taulu"! Eli toisin sanoen mistä tässä alottais. No suoraan asiaan: lähtään Irlantiin! JAIKS! Lähtään kohta! JAIKS!

Viimeiset viikot kesätöitä jäljellä ja ajatukset tällä hetkellä eniten siinä, että oottelee jo töitten loppumista. Ja, että "onhan sitä sitten aikaa vielä järkkäillä vaikka ja mitä". Sen takia ei siis ressaa vielä liikaa syksyä, mutta lähtö tulee vastaan nopeammin kuin arvaakaan.

Kesä on ollu aika mielenkiintoinen järjestelyjen suhteen. Se nimittäin on tapahtunut melkein kaikinpuolin netin välityksellä (Facebookki on laulanu). Minä oon ollu Kokkolassa ja Annika Sievissä ja koulun jutut Oulussa ja tietenki Irlanti Irlannissa. Välillä on harrastettu maakuntamatkailua puolin ja toisin. On säädetty lentolippuja, majotusasioita, orientaatiokurssiin liittyviä tehtäviä, byrokratiaa ja ja ja...

Irlanti tulee olemaan varmasti mielenkiintoisa. Ennakko-odotuksena on, että tuulee ja sataa aina, mutta oikealla asenteella niitä tuskin tulee edes huomaamaan. Toivottavasti. Vihreältä saarelta tuskin tulee kauniita maisemia puuttumaan, puhumattakaan historiasta.

Koko reissuhan on melkoinen sattumien summa. Kevään korvilla Eija-ope alkoi patistelemaan TLA8SN:ää, että jonkun pitäisi lähteä meidänkin luokalta vaihtoon. Hakuaikaa oli jäljellä siinä vaiheessa parisen viikkoa. Siinä sitten tuumattiin, että voishan siellä vaihtotoimistossa kävästä. Eikä aikaakaan niin päätös oli jo tehty. Tuo Irlannin Letterkenny vaikutti parhaalta vaihtoehdolta koulun suhteen ja Irlanti maanakin kiehtoi eniten. Joten sinne nyt sitten matka vie.

Tässä pientä alkupohjustusta: lisää on luvassa. Kirjoitellaan yhessä ja erikseen. Ehkä myös englanniksi, jos mieli tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti